Thursday, October 30, 2008

Part Time Love



Ohhh!
You love me today yeah
and then you're gone tomorrow
first you bring me down
and then you bring me sorrow
I never know
just what you're thinking of
I dont want no part-time love

You tell me the truth
and then you tell me a lie
first you say hello
and then you say goodbye
I never know
what you're thinking of
I dont want no part-time love

Got a sign on my window
say is a full time your partner
the work is steady
and there's full time enjoyment
you gotta stay on the place
the police the boss
seven days a week
and not a sunday, ohh

tell me you will
then your gonna turn around and say you won't
first you say you do
then you say you don't

I never know, I never know
what you're thinking of
I don't want nobody
I don't want nobody
I don't want nobody
Part time love, ohh

Luther Allison - Part Time Love
Missisipi Blues

Tuesday, October 28, 2008

out of reach


knew the signs, wasnt right
i was stupid for a while swept away by you and now i feel like a fool so confused, my hearts bruised was i ever loved by you? out of reach, so far i never had your heart out of reach, couldnt see we were never meant to be catch myself, from dispair i could drown if i stay here keeping busy everyday i know i will be ok but i was, so confused my hearts bruised was i ever loved by you? out of reach, so far i never had your heart out of reach couldnt see we were never meant to be so much hurt, so much pain takes a while to regain what is lost inside and i hope that in time youll be out of my mind and ill be over you but now im, so confused my hearts bruised was i ever loved by you ? out of reach, so far i never had your heart out of reach couldnt see we were never meant to be out of reach so far you never gave your heart in my reach, i can see there a life out there for me

Sunday, October 26, 2008

10 things I hate (to share) about (me to) you…

10 things I hate (to share) about (me to) you…

  1. lahir ke dunia lebih kurang seperempat abad yang lalu di sebuah kota yang konon kabarnya adalah kota tempat para pahlawan berada. Namun papa dan mamanya sendiri beasal dari sebuah daerah di utara pulau sulawesi, jadi bisa dibilang abe itu manado itang… ( hiks…hiks… =( abe memiliki dua orang adik, laki-laki dan perempuan yang kedua-duanya berada di surabaya.
  2. I lost my father due to fatal sickness about two years ago… (may u rest in peace papa…)
  3. sudah berada di kota jakarta sejak satu dasawarsa lalu, dan kini sudah merasa menjadi orang jakarta malahan hehehe…
  4. nggak makan buah-buahan… (tapi doyan pisang goreng, es kelapa muda, buavita juice hehehe orang yang aneh)
  5. jarang pulang ke tempat yang bernama rumah. (kalo nggak lagi di kantor yaa lagi liputan ke luar kota gt)
  6. suka dengerin live musik apalagi yang maenin blues, reggae, n klasik rock
  7. selalu excited jika sudah berhubungan dengan kegiatan luar ruang hehehe… (adrenalin rush euy!)
  8. kerja di salah satu televisi swasta nasional di bilangan mampang
  9. bermimpi pengen ke papua (sekarang siy itu hihihi…)
  10. hingga sekarang masih (merasa) available (CATET!!!)

udah yah naning… udeh gw kerjain Pe-eR gw walopun gak kaya yang elo buat hehehe secara kan book gw banyak kesibukan hihihi hyuuuu…

selanjutnya pe-er ginian niy bakal gw kasi ke siapapun lahhh yang mo bikin, gw gak maksa koq hehehe...

Thursday, October 16, 2008

Intermezzo | Unspoken Communication

girls...

Photobucket

guys...

Photobucket